12.09.2009

Ny jakke!

Hihi. Jeg kan vel kansje begynne med å si at jeg er student - som bare lever av LÅNTE PENGER i fra lånekassen og et lite stipend! Men det stopper ikke meg fra å shoppe (A) - det er umuligt Hihaho!

Uansett.

Været her i Volda er ikke akkuratt alltid MILDT og PENT og med mye OPPHOLD hele tiden. Nei. Så jeg tenkte jeg skulle være smaaAaart og kjøpe en skikkelig allværsjakke ;-). En slik en som skal tåle regn og vind og hele den pakken liksom.. Hva er vel ikke mer "pro" enn en Bergans-jakke da? woopwoop. Jeg har aldri kjøpt en slik jakke før da, men ja, mannen i butikken overtalte meg til å kjøpe denne:

"Helium"-jakke.
Men ja, den funket ikke akkurat.. Og det "hjalp" likom ikke noe at den kostet 2000,- :-S (i og med at jeg lever på lånte penger liksom (A)!) Men det var ikke særlig lett å velge jakke i det hele tatt egentli, alle var så altfor store :-O ! Har ikke lyst å svømme rundt i en slik jakke, men de hadde ikke så altfor mange jakker i XS.. (Haha, prøvde på ett par barnejakker også da - de passte faktisk!, men ingen var pene i fargene).

Vel, etter tusen om og men, skulle jeg RETURNERE den. Og se hva det resulterte i


-> JEG ER SÅ SMART !

"Rask"-jakke av Bergans den også (bare med turkise detaljer istedetfor hvite) <3 til den nette-ikke-noe-studentpris-i-det-hele-tatt-egentlig på 3000,- !!!!

HELDIGVIS

til mitt forsvar, var den på 30 % salg :-D! Og da ble den pluttselig "bare" 2100,- , og da var det greit - litt i hvert fall..!

Men jeg kan ikke dra den med ut når jeg skal på party iallefall, bare slik at det er sagt. Da mister jeg den LETT, eller noen tar den? Og det er passe kjipt å miste denne, enn noe "vanligt skvip" til ett par lusne rosa-pengelapper liksom. Det er sikkert og visst. Dermed... *skrivenavnognummerinnijakkenmedengang*

..og til slutt en liten takk til lånekassen <3

Ingen kommentarer: